Krátké zprávy

Zobrazeno 11 až 20 z celkem 49 článků.
Handball Club Nový Jičín

Pozvánka na Zimní turnaj starších žáků

V neděli 21. ledna 2024 se koná od 9:00 h. Zimní turnaj starších žáků za účasti 5-ti družstev. Účastní se: KH Vsetín, HC Hlučín, TJ Sokol Horka nad Moravou, HBC Olomouc 1966 a domácí HC Nový Jičín. Přijďte povzbudit naše starší žáky.

Handball Club Nový Jičín

Pozvánka na mistrovské utkání mladších žáků, ml. žaček a ml. dorostenců

V neděli 3. prosince se uskuteční od 9:00 h. 2 mistrovské utkání mladších žáků. Novojičínští chlapci se utkají postupně s družstvy SKP Frýdek-Místek (9:00 h.) a v 11:30 h. s TJ Sokol Ostrava. Ve 13:00 h. nastoupí ke svému dalšímu utkání mladší žačky a budou bojovat o další body s děvčaty z oddílu T.J. Sokol Klimkovice. Nakonec v čase 14:30 h. budou chtít urvat další body dorostenci a hrají proti družstvu TJ Fatra Napajedla. Přijďte podpořit naše bojovné kluky a děvčata za ziskem dalších bodů v Moravskoslezské lize mladších žáků, v MSL mladších žaček a ve II. lize ml. dorostenců Morava sever. Buben a trubky budou připraveny. Jsou to poslední letošní utkání našich družstev na domácí půdě.

Handball Club Nový Jičín

Pozvánka na kvalifikaci ŽL starších žáků

V neděli 26. listopadu se uskuteční od 8:30 h. kvalifikační turnaj starších žáků o postup do Žákovské ligy. Novojičínští starší žáci se utkají postupně s chlapci z klubu HC Zubří (8:30 h.) Házená Uničov v 11:30 h., TJ Tatran Litovel a s chlapci z SK Kuřim. Přijďte podpořit naše bojovné kluky za ziskem postupu do Žákovské ligy 2023/2024. Buben a trubky budou připraveny.

Handball Club Nový Jičín

Pozvánka na mistrovské utkání mladších dorostenců

Netradičně ve středu 22. listopadu se uskuteční od 18:30 h. 9 mistrovské utkání mladších dorostenců. Mladší dorostenci se v 18:30 h. utkají proti T.J. Sokolu Klimkovice. Přijďte podpořit naše bojovné dorostence za ziskem dalších bodů v 2. lize mladších dorostenců SM. Buben a trubky budou připraveny.

Handball Club Nový Jičín

Pozvánka na mistrovské utkání starších žáků

V neděli 19. listopadu se uskuteční od 9:00 h. 2 mistrovské utkání starších žáků. Novojičínští starší žáci se utkají postupně s chlapci z klubu TJ Sokol Krmelín (9:00 h.) a v 11:30 h. s chlapci z SKH Polanka nad Odrou. Přijďte podpořit naše bojovné kluky za ziskem dalších bodů v Moravskoslezské lize starších žáků. Buben a trubky budou připraveny.

Handball Club Nový Jičín

Pozvánka na mistrovské utkání starších žaček

V neděli 12. listopadu se uskuteční od 9:00 h. 2 mistrovské utkání starších žaček. Starší žačky se v 9:00 h. utkají proti T.J. Sokolu Klimkovice a v 11:40 h. proti Sokolu Hrabůvka. Přijďte podpořit naše děvčata za ziskem dalších bodů. Buben a trubky jsou připraveny.

Handball Club Nový Jičín

Pozvánka na mistrovský turnaj Minižactva 5+1

V neděli 5. listopadu se uskuteční v domácí SH ABC od 9:00 h. mistrovský turnaj Minižactva 5+1. Turnaje se zúčastní 2 domácí družstva A - chlapci + B - dívky, 2 dr. z Klimkovic A+B a 1 dr. z Polanky nad Odrou. Přijďte podpořit naše nejmenší hráče a hráčky. Občerstvení, buben a trubky jsou připraveny.

Handball Club Nový Jičín

Pozvánka na mistrovské utkání mladších dorostenců

V neděli 29. října se uskuteční v domácí SH ABC od 13:30 h. mistrovské utkání mladších dorostenců. Zajíždět na naší palubovku bude soupeř z nedalekých Hranic. Přijďte podpořit naše bojovné dorostence. Připravte si hlasivky a buben a trubky budou také připraveny.

Handball Club Nový Jičín

Pozvánka na mistrovský turnaj Minižactva 4+1

V neděli 22. října se uskuteční v domácí SH ABC od 9:00 h. mistrovský turnaj Minižactva 4+1. Turnaje se zúčastní 2 domácí družstva A+B, 2 dr. z Kopřivnice A+B, 2 dr. z Frýdku-Místku A+B a 1 dr. z Krmelína. Přijďte podpořit naše nejmenší hráče a hráčky. Občerstvení, buben a trubky budou připraveny.

Handball Club Nový Jičín

Pozvánka na mistrovské utkání mladších žaček a starších žáků

V neděli 15. října se uskuteční od 9:00 h. 2 mistrovské utkání mladších žaček. Mladší žačky se v 9:00 h. utkají proti Sokolu Poruba A a v 11:40 h. proti Sokolu Karviná. V 13:30 h. nastoupí starší žáci proti SKP Frýdku Místku. Přijďte podpořit naše bojovné hráčky a hráče za ziskem dalších bodů. Buben a trubky jsou připraveny.