Krátké zprávy

Zobrazeno 31 až 40 z celkem 49 článků.
Handball Club Nový Jičín

Pozvánka na mistrovské utkání starších žaček

V neděli 26. března se také uskuteční od 13:00 h. 2 mistrovské utkání starších žaček. Novojičínské děvčata se utkají o mistrovské body s děvčaty z klubu TJ TŽ Třinec a v 15:40 h. s děvčaty u oddílu TJ Sokol Karviná. Přijďte podpořit starší žačky.

Handball Club Nový Jičín

Pozvánka na Zimní turnaj starších žaček

V neděli 5. března 2023 se koná od 9:00 h. Zimní turnaj starších žaček. Turnaj se odehraje ve SH ABC v Novém Jičíně za účasti 5 družstev. Turnaje se zúčastní tyto družstva: HC Nový Jičín, MUKS SKAŁKA-ŚLĄSK Swietochłowice - PL, DHK Zora Olomouc, TJ Cement Hranice a TJ Sokol Měnín. Přijďte fandit !!!

Handball Club Nový Jičín

Pozvánka na Mistrovský turnaj Minižactva - Přípravek.

V sobotu 4.3.2023 od 14:15 h. se koná ve sportovní hale "ABC" za účasti 12 družstev Mistrovský turnaj Minižactva - Přípravek. Všichni jste zváni a přijďte podpořit nejmladší házenkáře a házenkářky.

Handball Club Nový Jičín

Pozvánka na Zimní turnaj mladších žaček

V neděli 19. února 2023 se koná Zimní turnaj mladších žaček. Turnaj se odehraje ve SH ABC v Novém Jičíně za účasti 6 družstev. Zatím jsou potvrzené tyto družstva: HC Nový Jičín, MUKS SKAŁKA-ŚLĄSK Swietochłowice - PL, MKS START Michałkowice - PL, TJ Lesana Zubří, Házená Paskov. Přijďte fandit !!!

Handball Club Nový Jičín

Pozvánka na Zimní turnaj starších žáků

V neděli 22. ledna 2023 se koná Zimní turnaj starších žáků. Turnaj se odehraje ve SH ABC v Novém Jičíně za účasti 6 družstev. HC Nový Jičín, TJ Cement Hranice, TJ Sokol Ostrava, HCB Karviná, TJ Holešov a TJ Hlučín. Přijďte fandit !!!

Handball Club Nový Jičín

Pozvánka na Zimní turnaj mladších žáků

V neděli 15. ledna 2023 se koná Zimní turnaj mladších žáků. Turnaj se odehraje ve SH ABC v Novém Jičíně za účasti 4 družstev. HC Nový Jičín, TJ Cement Hranice, TJ Holešov a KH ISMM Kopřivnice. Přijďte fandit !!!

Handball Club Nový Jičín

Pozor změna !! MU HC NJ x Rožnov p.R.

Pozor změna !! Muži své domácí utkání proti TJ Rožnov p.R. odehrají v SOBOTU 26.11.2022 od 16:00 Jste všichni zváni !!

Handball Club Nový Jičín

Pozvánka na utkání 30.10.2022 Handball club Nový Jičín - MHK Karviná

Handball club Nový Jičín vás zve na domácí utkání podzimní části 2. ligy mužů. Hraje se v neděli 30.10.2022, SH ABC Nový Jičín od 15:00 h. Handball club Nový Jičín x MHK Karviná. Přijďte podpořit naše muže !

Handball Club Nový Jičín

Pozvánka na první kolo Českého poháru mužů.

Pozvánka na první kolo Českého poháru mužů. HC NJ x HC Holešov - SOBOTA 27.8.2022 od 17:00 hodin Hala ABC, Nový Jičín

Handball Club Nový Jičín

Příhláška na příměstský tábor

Nyní se můžete přihlašovat na PŘÍMESTSKÝ TÁBOR, přihlášku najdete v sekci Projekty > Příměstský tábor.