Krátké zprávy

Zobrazeno 21 až 30 z celkem 49 článků.
Handball Club Nový Jičín

Pozvánka na mistrovské utkání mladších dorostenců

V neděli 08. října se uskuteční od 10:00 h. 4 mistrovské utkání mladších dorostenců. Mladší dorostenci se v 10:00 h. utkají proti Rožnovu pod Radhoštěm. Přijďte podpořit naše bojovné dorostence za ziskem prvních bodů v 2. lize mladších dorostenců SM. Buben a trubky připraveny.

Handball Club Nový Jičín

Pozvánka na mistrovské utkání starších žaček a mladších dorostenců

V neděli 24. září se uskuteční od 9:00 h. 2 mistrovské utkání starších žaček a od 13:00 h. mistrovské utkání mladších dorostenců. Novojičínské děvčata se utkají postupně s děvčaty z klubu TJ TŽ Třinec (9:00 h.) a v 11:30 h. s děvčaty z TJ Sokol Poruba "B". Mladší dorostenci se ve 13:00 h. utkají proti Bystřici pod Hostýnem. Přijďte podpořit naše bojovné děvčata a dorostence za ziskem prvních bodů v MSL lize a 2. lize ml. dorostenců. Buben a trubky připraveny.

Handball Club Nový Jičín

Pozvánka na mistrovské utkání mladších a starších žáků

V neděli 17. září se uskuteční od 9:00 h. 2 mistrovské utkání starších žáků a od 13:00 h. 2 mistrovské utkání mladších žáků. Novojičínští chlapci se utkají postupně o mistrovské body s chlapci z klubu KH ISMM Kopřivnice (9:00 h.), HC Hlučín (11:40 h.) a mladší žáci ve 13:00 h. s mladšími žáky z TJ Sokol Ostrava a od 15:40 h. s HCB Karviná. Přijďte podpořit naše bojovné kluky za ziskem prvních bodů v MSL lize. Buben a trubky připraveny.

Handball Club Nový Jičín

Pozvánka na Členskou schůzi klubu

VV Handball clubu Nový Jičín svolává pro registrované členy klubu (nad 18-let) Členskou schůzi. Termín: 20. září 2023, čas: 18:00 h., místo: VIP místnost ve Sportovní hale "ABC", Purkyňova 48, Nový Jičín.

Handball Club Nový Jičín

Pozvánka na mistrovské utkání mladších žaček

V neděli 28. května se uskuteční od 9:00 h. 2 mistrovské utkání mladších žaček. Novojičínské děvčata se utkají o mistrovské body s děvčaty z klubu Házená Paskov a v 11:30 h. s mladšími žačkami z 1. SC Bohumín 98’. Přijďte podpořit naše bojovné mladší děvčata za ziskem dalších bodů v MSL lize. Buben a trubky připraveny.

Handball Club Nový Jičín

Pozvánka na mistrovské utkání mladších žáků

V neděli 14. května se uskuteční od 9:00 h. 2 mistrovské utkání mladších žáků. Novojičínští chlapci se utkají o mistrovské body s chlapci z klubu HCB Karviná a v 11:35 h. s mladšími žáky z Házená Velká Bystřice. Přijďte podpořit naše bojovné mladší žáky.

Handball Club Nový Jičín

Pozvánka na mistrovské utkání starších žáků

V neděli 7. května se uskuteční od 9:00 h. 2 mistrovské utkání starších žáků. Novojičínští chlapci se utkají o mistrovské body s žáky z klubu SKH Polanka nad Odrou a v 11:30 h. se staršími žáky z TJ Sokol Krmelín. Přijďte podpořit naše bojovné žáky za ziskem dalších bodů v MSL lize. Buben a trubky připraveny.

Handball Club Nový Jičín

Pozvánka na mistrovské utkání mladších žaček

V neděli 16. dubna se uskuteční od 9:00 h. 2 mistrovské utkání mladších žaček. Novojičínské děvčata se utkají o mistrovské body s děvčaty z klubu Sokola Hrabůvky a v 11:30 h. s mladšími žačkami z TJ TŽ Třinec. Přijďte podpořit naše bojovné mladší děvčata za ziskem dalších bodů v MSL lize. Buben a trubky připraveny.

Handball Club Nový Jičín

Pozvánka na mistrovské utkání starších žáků

V neděli 2. dubna se uskuteční od 9:00 h. 2 mistrovské utkání starších žáků. Novojičínští chlapci se utkají o mistrovské body s chlapci z klubu TJ Sokol Klimkovice a v 11:30 h. s staršími žáky z KH ISMM Kopřivnice. Přijďte podpořit naše bojovné starší žáky za ziskem stříbrného místa v MSL lize. Buben a trubky připraveny.

Handball Club Nový Jičín

Pozvánka na mistrovské utkání mladších žáků

V neděli 26. března se uskuteční od 9:00 h. 2 mistrovské utkání mladších žáků. Novojičínští chlapci se utkají o mistrovské body s chlapci z klubu KH ISMM Kopřivnice a v 11:35 h. s mladšími žáky z TJ Sokola Ostrava. Přijďte podpořit naše bojovné mladší žáky. Buben a trubky připraveny.